Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Beata Adamus mibalek (5703 niezalogowanych)
66 Postów

(Przesympatyczni)
Początkujący
jasta102 napisał:

dość już tu wieści o pracujących po 50 NOK, czy śpiących po 40 w jednym domku, złodziejach, żebrakach itp

A co Ciebie to obchodzi po ile ktos pracuje ?
A co Ciebie to obchodzi ile osob w jednym domku ?
Wiesz jak wyglada POLONIA w USA czy Kanadzie ?
Patrzac na to forum to mozna powiedziec, ze w Norwegii mieszka BYDLO !!!

Kradna nie tylko Polacy i nie tylko Polacy zebraja. Nie napisza przeciez w gazecie, ze norweg zebra czy kradnie to oczywiste. Wszyscy wiemy, ze Norwegowie uwazaja sie za NAJ, NAJ, NAJ zawsze i wszedzie.

Pilnuj panie jasta tego jaki ty dajesz przyklad i jaka opinie bo czytajac twoje posty ludzie pomysla, ze wszyscy w Norwegii tacy jak ty jestesmy !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(NorgeMatrix)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
Przesympatyczni napisał:

Nie moge czytac jak taki jasta pisze, ze nie ma pracy dla ludzi bez fachu...

Czlowieku ty myslisz, ze kazdy jest budowlancem jak ty ? i wszystko sie kreci wokol budowlanki ?

ludzie pracuja w fabrykach, firmach sprzatajacych i wielu innych miejscach bez fachu i doswiadczenia

Jasta i wielu innych obawia sie konkurencji, bo ktos nowy kto przyjedzie zejdzie ponizej stawki i bedzie pracowal duzo lepiej niz stary jasta.

I on powie, ze pomaga ludziom bo mowi jak tutaj jest !!

Gowno prawda jasta boisz sie ze ci robote zabiora a wiesz dlaczego sie boisz ? bo jestes lewus i nie potrafisz nic robic

Jakby tak nie bylo to bys pomogl znalesc prace , wyslac jakies linki do agencji pracy itp.

ALE TY MNIE JASTA WKU...ASZ....

a znasz przypadki, gdzie ostatnio przyjęli do jakichś fabryk Polaków bez fachu i doświadczenia
Norwegia, to nie UK, gdzie przyjeżdżali burki pod bramę i się pytali
czy pracują tu Polacy
po ile
po 6,50£
to my od jutra możemy
po 6,0£
dość już tu wieści o pracujących po 50 NOK, czy śpiących po 40 w jednym domku, złodziejach, żebrakach itp

Posluchaj zafajdany smieciu
Ja po roku pracy za 129 NOK/h teraz zarabiam 40 tys NOK miesiecznie na reke, ty parobku norweski pewnie nie widziales takich pieniedzy nigdy na oczy mimo ze huj wie jak dlugo tu jestes. Tak zapierdalalem w fabryce za 129 NOK/h bo reszte kasowala agencja.
Nie pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Przesympatyczni napisał:

Kradna nie tylko Polacy i nie tylko Polacy zebraja. Nie napisza przeciez w gazecie, ze norweg zebra czy kradnie to oczywiste. Wszyscy wiemy, ze Norwegowie uwazaja sie za NAJ, NAJ, NAJ zawsze i wszedzie.

Pilnuj panie jasta tego jaki ty dajesz przyklad i jaka opinie bo czytajac twoje posty ludzie pomysla, ze wszyscy w Norwegii tacy jak ty jestesmy !!

wiem jak wygląda Polonia w USA i UK
i wszędzie za duży odsetek stanowi nie bydło, ale nierogacizna
inaczej polskie świnie
jak zwykle zmienię temat
lekarz ażeby wyleczyć chorobę, to musi znaleźć jej przyczyny, a nie leczyć tylko objawy
a ja dochodzę do przyczyny, dlaczego wciąż tyle polactwa musi się szwędać za chlebem po świecie
a ty, to byś chciał pod dywan schować
i udawać, że my to takie same europejczycy, białe ludzie jak i innni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(Przesympatyczni)
Początkujący
jasta102 napisał:

inaczej polskie świnie
jak zwykle zmienię temat
lekarz ażeby wyleczyć chorobę, to musi znaleźć jej przyczyny, a nie leczyć tylko objawy
a ja dochodzę do przyczyny, dlaczego wciąż tyle polactwa musi się szwędać za chlebem po świecie

Jakiej przyczyny dochodzisz ? odradzajac przyjazdu albo piszac glupoty pod kazdym postem nawet tym ktory cie niedotyczy i o ktorym nie masz bladego pojecia.

My nie jestesmy tacy sami, jestesmy lepsi dlatego cenia nas za granica.

A o USA i Kanadzie widze, ze nie masz bladego pojecia...

nie zapominaj jasta ,ze ty wcale nie roznisz sie od tych "polskich swin"
nie widzialem jeszcze jednego postu pod ktorym napisales cos na temat albo pozytecznego.

zachowujesz sie tak jakbys mial okres cale zycie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Przesympatyczni napisał:

i dlatego
w USA uznają za wzór durnia w Polish Jokes
w Niemczech mówią : polski porządek i polska gospodarka
we Francji : pijany jak Polak
w Niderlandach : nowi chujowi Marokańczycy
w Czechach : psom i Polakom wstęp wzbroniony
itd itp
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
jasta102 napisał:
Przesympatyczni napisał:

inaczej polskie świnie
jak zwykle zmienię temat

najpierw trzeba wyplewić takie chwasty i ścierwo jak ty z naszego narodu . dopóki takie będzie to dalej będziemy polackami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(Przesympatyczni)
Początkujący
jasta102 napisał:
Przesympatyczni napisał:

i dlatego
w USA uznają za wzór durnia w Polish Jokes
w Niemczech mówią : polski porządek i polska gospodarka
we Francji : pijany jak Polak
w Niderlandach : nowi chujowi Marokańczycy
w Czechach : psom i Polakom wstęp wzbroniony
itd itp

a to wszystko przez takich jak ty jasta.

Chodzisz z mina jakby ci rodzine wybili siekiera, nie usmiechasz sie jak wchodzisz do sklepu,
mowisz lamanym norweskim, w pracy trzeba po tobie poprawiac 10 razy, ubierasz sie jak stary dziad co dostal ciuchy z czerwonego krzyza a pozniej opinia idzie za nami...

Spotkalem wielu Polakow twojego pokroju co mowili "... po co tutaj przyjechales, w Polsce tez mozna zarobic na chleb..."

To teraz pytanie panie jasta skoro przeszkadzaja ci Polacy za granica, skoro tutaj nie ma pracy jak ciagle piszesz to dlaczego wciaz tutaj siedzisz ?? Jedz do Polski i nie psuj nam opinii
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
Robimy syf jakich mało gdzie się tylko da. Ja do Norwegii albo Wizz Air albo Color Line. I to co się dzieje np. w Danii przed promem to wstyd mi że też jestem Polakiem. Ja przyjadą busy wypchane polską elitą i wypadną z nich najebani rodacy to dobrze jak tylko zarzygają parking, a mało to razy szukali zaczepki. Na promie to samo. Zawsze się ktoś bije i zawsze to jest polak. Ostatni na lotnisku w Oslo jeden skończony debil zrobił awanturę bo miał podręczny wielkości Pałacu Kultury i go babka nie chciała z tym wpuścić do samolotu. Jak powiedziała że może wejść jak bagaż zmieści do formy to oczywiści krótka riposta aby spierdalała i ciągnie do bramki. Musiała go ochrona wyprowadzić. Takich kurwa cweli tu nie chcemy. Tak jak ludzie w Polsce nie chcą rumunów którzy tylko będą kraść i do roboty nie pójdą.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
NorgeMatrix napisał:
jasta102 napisał:
Przesympatyczni napisał:

Nie moge czytac jak taki jasta pisze, ze nie ma pracy dla ludzi bez fachu...

Czlowieku ty myslisz, ze kazdy jest budowlancem jak ty ? i wszystko sie kreci wokol budowlanki ?

ludzie pracuja w fabrykach, firmach sprzatajacych i wielu innych miejscach bez fachu i doswiadczenia

Jasta i wielu innych obawia sie konkurencji, bo ktos nowy kto przyjedzie zejdzie ponizej stawki i bedzie pracowal duzo lepiej niz stary jasta.

I on powie, ze pomaga ludziom bo mowi jak tutaj jest !!

Gowno prawda jasta boisz sie ze ci robote zabiora a wiesz dlaczego sie boisz ? bo jestes lewus i nie potrafisz nic robic

Jakby tak nie bylo to bys pomogl znalesc prace , wyslac jakies linki do agencji pracy itp.

ALE TY MNIE JASTA WKU...ASZ....

a znasz przypadki, gdzie ostatnio przyjęli do jakichś fabryk Polaków bez fachu i doświadczenia
Norwegia, to nie UK, gdzie przyjeżdżali burki pod bramę i się pytali
czy pracują tu Polacy
po ile
po 6,50£
to my od jutra możemy
po 6,0£

Posluchaj zafajdany smieciu
Ja po roku pracy za 129 NOK/h teraz zarabiam 40 tys NOK miesiecznie na reke, ty parobku norweski pewnie nie widziales takich pieniedzy nigdy na oczy mimo ze huj wie jak dlugo tu jestes. Tak zapierdalalem w fabryce za 129 NOK/h bo reszte kasowala agencja.
Nie pozdrawiam.

niezla masz pensyjke.... ok. 780 000 kr brutto rocznie....

napisz prosze czym sie zajmujesz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
A jasta siedzi w fotelu i się smieje hahahahahaha
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj